Archiv článků

Další vnoučátka

Issa od Bukové studánky očekává svá druhá štěňátka s importovaným psem z Ruska Vigorrus Velvet Goldmine.  
Celý článek

NVP Brno

Dne 23.9.2017 se konala v Brně, Národní výstava psů. Tobymu se podařilo vyhrát první místo a získal tím posledního CAJCE k titulu Junior šampion CZ !
Celý článek

MVP Mladá Boleslav

Na Mezinárodní výstavě se Toby předvedl ve třídě mladých a získal svého druhého CAJCE a k tomu si vyběhal kvalifikaci na Crufts 2018 !
Celý článek

Klubová výstava v Polné

Zúčastnili jsme se krásné klubové výstavy v Polné, která se konala přímo v areálu hradu. Toby od Bukové studánky se umístil ve třídě mladých na prvním místě a získal své první V1 CAJC, poté ještě v odpoledních soutěží si zaběhal o cenu nejlepšího mladého psa výstavy a i tam Toby uspěl a získal...
Celý článek

Max 11

Max ( César od Bukové studánky ) oslavil už své 11 narozeniny, stále si užívá pohodového života a má nadále velkou trpělivost se svým vnukem Tobym. 
Celý článek

Klubová výstava Cocker Club

14.4. se konala klubová výstava v Brně hotelu Voroněž, kde posuzovali angličtí rozhodčí. Toby ve třídě dorostu si vyběhal známku VN1. Více fotek na Zonerama 
Celý článek

První Tobyho výstava

V neděli 4.12. se uskutečnila Adventní výstava Cockerclubu v Brně hotelu Voroněž. Toby od Bukové studánky se předvedl ve třídě štěňat a získal známku VN3.
Celý článek

Nový člen

Dne 28.9.2016 jsme se konečně dočkaly vytouženého psího miminka, vnoučka po Maxovi. Představujeme Vám našeho nového člena, černého pejska z chovatelské stanice od Bukové studánky - Toby od Bukové studánky ( Hamilton de l'Orme à Lieue x Isha od Bukové studánky ), více v odkazu Naši...
Celý článek

Rodokmeny našich psů:

 CESAR OD BUKOVE STUDANKY 

TOBY OD BUKOVE STUDANKY

 

Kontakt 

E-mail: klarakudlova@seznam.cz

Adresa: Olešná 132, Havlíčkův Brod

 

Nově budeme přidávat fotky do alb na Rajčeti nebo na Zonerama . Najít je můžete zde klarys19.rajce.idnes.cz/ a Zonerama .